Home » Z-trap natuursteen marmer

Meer dan 25 jaar ervaring

Tijdloze ontwerpen

Voor zowel binnen als buiten

Een Z-trap in natuursteen, zoals marmer, is een echte eyecatcher in uw woning of gebouw. Wilt u zo’n trap laten vervaardigen? Dan doet u hiervoor het best een beroep op Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in natuursteen en is bovendien gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van trappen.

Wilt u een nieuwe trap plaatsen of uw trap laten herstellen?

Een Z-trap in natuursteen, zoals marmer, laten plaatsen

Houdt u van de look die een traditionele trap in natuursteen uitstraalt? Dan is een Z-trap in natuursteen, zoals marmer of graniet, zeker iets voor u. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een Z-trap en geven bovendien gedegen advies op maat. Tevens houden wij te allen tijde rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk ook gerust eens enkele voor- en nafoto’s van eerder gerealiseerde projecten en doe alvast inspiratie op voor uw nieuwe trap.

Natuursteen DeSchrijver | Z Trappen

Schakel ons in voor de plaatsing van uw trap

Bent u van plan om ons bedrijf in te schakelen voor de vervaardiging en plaatsing van een Z-trap in natuursteen, zoals marmer? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze specialisten uit Liedekerke. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0) 477/40 54 63, door een e-mail te sturen naar info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen. Als specialist in natuursteen in regio Aalst helpen wij u graag verder met uw project!