Als u van een modern interieur houdt, zult u wellicht ook interesse hebben in een Z-trap. Deze trap is in een Z-vorm gemaakt, waardoor deze perfect past bij een modern interieur. De trap onderscheidt zich van andere trapsoorten met zijn schuin geplaatste tegentreden. Lees snel verder en kom meer te weten over de Z-trap.

Een Z-trap voor uw woning

Als u door ons een Z-trap wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit een trap in marmer of graniet. De afwerking van de trap kan op twee manieren. Met een kleine schaduwvoeg of door middel van een naadloze verlijming met de neus die in verstek verlijmd wordt, waardoor je een naadloos geheel krijgt. De Z-trap kan indien nodig zonder plinten perfect tussen twee muren afgewerkt worden. Door zijn strakke uitstraling kiezen meer en meer klanten voor deze trap. Bent u de volgende of kiest u toch liever voor een traditionele trap?

Kies voor deze moderne trap

Wilt u graag een Z-trap laten plaatsen door ons gespecialiseerd bedrijf uit Liedekerke, dat al jarenlang ervaring heeft in natuursteen in regio Aalst? Wacht dan niet langer en maak een afspraak, of vraag een offerte op maat aan. Dit doet u door te bellen naar +32 (0) 477/40 54 63, door een e-mail te sturen naar info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen.

Natuursteen DeSchrijver | Z Trappen