Een woordje uitleg.

Sedert  20 jaar is firma De Schrijver gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van maatwerk in natuursteen, Graniet, Marmer, Blauwe Hardsteen en composiet. De firma ontwerpt, produceert en plaatst projecten van hoogstaande kwaliteit op maat van de klant, aan zeer concurrentiele prijzen.

Om dit te kunnen realiseren, beschikken we uiteraard, in ons atelier, over professionele installaties. We beschikken ook over een eigen plaatsingsdienst,waardoor u onbezorgd uw hele project aan ons kunt toevertrouwen.

Natuursteen De Schrijver | Home

Voor deskundig advies om een weloverwogen materiaalkeuze te maken, kunt u bij ons terecht. De vakkennis waarover onze mensen beschikken, zijn ook de motor die het bedrijf in de loop der jaren heeft doen evolueren. Ideeën om een project te realiseren en dit voor allerlei doeleinden, zoals trappen, keukentabletten, venstertabletten, gevelplinten,… vormen voor ons geen probleem. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Dit kan op basis van een foto, een plan of een tekening.

Natuursteen DeSchrijver | Z Trappen

Hoe gaan we te werk:

In tegenstelling tot sommige andere firma’s waar u zich zelf naartoe moet begeven voor het kiezen van uw materiaal en zelf uw maten hoort door te geven, komen wij zelf langs.

Na contact, komt de zaakvoerder zelf langs tot bij de klant. Op deze manier hij zich een beter beeld vormen van uw wensen.

Met een reeks stalen van verschillende soorten natuursteen en een waaier aan tinten, zal hij u helpen bij het kiezen van de juiste steen, aangepast aan het project en uw stijl.

Na keuze van de klant en het bestuderen(opmeten) van het doel,wordt er een vrijblijvende prijsofferte opgemaakt.

Indien de klant akkoord gaat, zal er een schriftelijke overeenkomst opgesteld worden en een datum afgesproken worden voor het leveren en plaatsen van het product. Nadien wordt het productieproces gestart.

Wij zien er altijd op toe dat de deadlines gerespecteerd worden.

Wil u meer uitleg

Stel uw vragen hier