Wilt u uit natuursteen een trap laten vervaardigen? Dan zit u goed bij Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Wij zijn gespecialiseerd in natuursteen en komen graag bij u langs in onder andere Aalst, Ninove of Brussel om een trap te plaatsen. Heeft u bepaalde wensen of voorkeuren? Laat het ons dan zeker weten, want uiteraard houden wij hier te allen tijde rekening mee. Een trap uit natuursteen is nog altijd de meest verkochte trap zowel voor particuliere woningen als in appartementsgebouwen. Lees snel verder en kom er meer over te weten!

Uit natuursteen vervaardigen wij uw nieuwe trap

Onderaan deze pagina vindt u verschillende foto’s van een traditionele trap uit natuursteen. Onder een traditionele trap verstaan wij een trap met neus of oversteek. Door de neus/oversteek behoudt u ook het voordeel dat de treden na afwerking 3,5 cm breder worden dan de betontreden, wat de gebruiksvriendelijkheid ontegensprekelijk ten goede komt. Het is dus zeker een goed idee om te overwegen een trap uit natuursteen, zoals graniet, te laten plaatsen in uw woning of gebouw in bijvoorbeeld Aalst, Brussel of Ninove.

Een feilloze afwerking

De trap uit natuursteen wordt altijd afgewerkt met een plint van zeven cm hoog tegen de muurzijde. De opstaande plint heeft een uitsparing voor de mooie inpassing van de trede. De praktisch naadloze afwerking van de plinten zorgt ervoor dat de trap uit natuursteen een echte blikvanger is in iedere woning of gebouw in onder andere Aalst, Brussel of Ninove. Hoe dan ook, u schakelt met een gerust hart onze specialisten in natuursteen in regio Aalst in voor de realisatie van uw project.

Contacteer ons bij vragen of voor een offerte

Wilt u bijvoorbeeld in Aalst, Brussel of Ninove een trap uit natuursteen laten plaatsen? Of wilt u liever venstertabletten laten vervaardigen? Dan is ons bedrijf uit Liedekerke uw ideale partner. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Of wilt u liever meteen een afspraak maken voor het plaatsen van een trap? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 477/40 54 63, door een e-mail te sturen naar info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Natuursteen DeSchrijver | Traditionele Trappen