De bloktrap is in essentie geïnspireerd door een opeenstapeling van blokken. De kubistische architectuur prikkelde de creatieve geest en waardoor deze trapvorm aan populariteit won. De L-trap, ook wel bloktrap genoemd, is een trap waarbij de trede en tegentrede in een hoek van 90 graden worden geplaatst met een kleine schaduwvoeg of naadloos verlijmd worden. Dit kan zowel met als zonder plinten.

Wij plaatsen graag uw bloktrap

Overweegt u om een bloktrap te laten plaatsen door ons bedrijf uit Liedekerke? Dan maakt u een goede keuze. Een tip: let wel op wanneer u kiest voor een L-trap of bloktrap, dat deze meer ruimte in beslag neemt dan een traditionele trap of Z-trap. Houd hier dus zeker rekening mee bij het ontwerp van de betonnen ondertrap. Wilt u meer weten over het plaatsen van een trap? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen.

Neem contact met ons op

Denkt u erover na om een bloktrap te plaatsen, maar heeft u nog enkele vragen? Gelieve contact op te nemen met de medewerkers van Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke voor meer informatie over traditionele trappen. Bel naar +32 (0) 477/40 54 63, stuur een e-mail naar info@natuursteendeschrijver.be of vul het contactformulier in. Bekijk ook gerust ook eens de voor- en nafoto’s van projecten die wij eerder al realiseerden.

Natuursteen De Schrijver L Trap 1