Als u een balustrade binnen in uw woning wilt laten plaatsen, doet u hiervoor het best op een gespecialiseerd bedrijf, zoals Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Een borstwering of balustrade geeft binnen meer uitstraling aan uw interieur, maar ook op het gebied van veiligheid is een balustrade van groot belang. Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden van een balustrade.

Een prachtige balustrade die binnen meteen in het oog springt

U zit zeker goed bij ons als u binnen een balustrade wilt plaatsen aan bijvoorbeeld uw L-trap in natuursteen, zoals graniet. Wij staan zelf in voor de productie van onze balustrades. Deze kunnen vervaardigd worden in inox of gelakt staal en dit eventueel in combinatie met glas. De klant kan kiezen uit een van onze eigen ontwerpen, maar er kan ook in samenspraak met de klant een ander ontwerp tot stand worden gebracht op basis van een schets of foto. De balustrades kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Waarvoor u ons ook wilt inschakelen, wij hebben jarenlange ervaring en zijn dus uw ideale partner als het aankomt op natuursteen in regio Aalst. Vraag snel een offerte aan voor uw nieuwe balustrade voor binnen.

Contacteer ons zo snel mogelijk

Een balustrade is ook een absolute must als u een terras heeft buitenshuis of een ruimte op hoogte binnen. Overweegt u meteen ook om een trap uit natuursteen te plaatsen of wilt u meer weten over een bloktrap? Hiervoor kunt u evenzeer bij ons terecht. Heeft u specifieke vragen of krijgt u graag meer informatie over ons bedrijf uit Liedekerke? Bel dan naar +32 (0) 477/40 54 63, stuur een e-mail naar info@natuursteendeschrijver.be of vul het contactformulier in.

Natuursteen DeSchrijver | Klassieke trappen