De buitentrap in natuursteen is een belangrijk onderdeel van de woning. Is uw woning hoger gelegen dan de straat? Of wilt u van buitenaf toegang hebben tot een terras op een hoger gelegen verdieping? Dan staat Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke voor u klaar voor de realisatie van uw buitentrap. Laat ons gerust weten welke trap u voor ogen heeft.

Een statische buitentrap aan uw woning

Met zijn natuurlijke uitstraling is de buitentrap niet alleen visueel aantrekkelijk, hij is ook duurzaam en onverslijtbaar. Met een buitentrap kunt u bovendien ook op een vrij eenvoudige manier niveauverschillen opvangen en je tuin laten aansluiten op een hoger gelegen terras. Met onze jarenlange ervaring in natuursteen in regio Aalst verzekeren wij u van een correcte uitvoering van de werken, met een mooie trap uit natuursteen als eindresultaat. Wilt u eerder binnenshuis een trap laten plaatsen, zoals een L-trap in bijvoorbeeld graniet of marmer? Ook dan helpen wij u graag verder.

Laat ons uw nieuwe trap plaatsen

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een buitentrap? Neem dan snel contact met ons op en vraag een offerte aan. U bereikt ons telefonisch via +32 (0) 477/40 54 63, via info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een prachtige, statische buitentrap. Bekijk gerust al eens enkele voor- en nafoto’s van eerder gerealiseerde projecten als u inspiratie wilt opdoen.

Natuursteen DeSchrijver | Buitentrappen