Home » Natuursteen plint

Meer dan 25 jaar ervaring

Tijdloze ontwerpen

Voor zowel binnen als buiten

Houdt u van natuursteen en ziet u dit graag terug in uw plint? Dan zit u goed bij ons bedrijf. Met meer dan 25 jaar ervaring, zijn wij in staat om u vakkundig bij te staan tijdens de afwerking van uw woning. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u een nieuwe trap plaatsen of uw trap laten herstellen?

Uit natuursteen een prachtige plint laten vervaardigen

Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen in regio Aalst? Dan heeft u in Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke uw ideale partner gevonden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een plint in natuursteen of u bijvoorbeeld liever gevelplinten wilt laten plaatsen. Onze experten zorgen voor een feilloze afwerking en gaan steeds snel en vakkundig te werk. Een vloer uit natuursteen afwerken met een bijpassende plint, zorgt voor een prachtig resultaat. Bovendien zorgt u er op die manier voor dat de vloer mooi overloopt naar de muur. Schakel ons zeker in als u een plint aan uw vloer of een gevelplint wilt laten plaatsen.

Natuursteen DeSchrijver | Z Trappen

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een plint in natuursteen? Of wilt u binnen een balustrade laten plaatsen? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Dit doet u door te bellen naar +32 (0) 477/40 54 63, door een e-mail te sturen naar info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.