Home » L-trap natuursteen marmer

Meer dan 25 jaar ervaring

Tijdloze ontwerpen

Voor zowel binnen als buiten

Wilt u in uw woning of gebouw een L-trap in natuursteen, zoals marmer, laten installeren? Dan kunt u rekenen op de kennis en expertise van Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van trappen en helpen u graag verder met uw project.

Wilt u een nieuwe trap plaatsen of uw trap laten herstellen?

Een L-trap uit natuursteen, zoals marmer

Natuursteen De Schrijver is dé specialist in natuursteen in regio Aalst. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen en plaatsen van trappen. U schakelt ons dus met een gerust hart in als u een L-trap in natuursteen, zoals marmer of graniet, wilt laten plaatsen. Gaat uw voorkeur eerder uit naar een Z-trap? Ook daar kunnen wij voor zorgen! Laat ons dus snel weten wat uw wensen en verwachtingen zijn.

Natuursteen DeSchrijver | Z Trappen

Laat een L-trap plaatsen

Wilt u zo snel mogelijk een L-trap in natuursteen, zoals marmer, laten plaatsen? Of wilt u bijvoorbeeld eerder een keukenwerkblad laten vervaardigen? Doe dan een beroep op de expertise van Natuursteen De Schrijver uit Liedekerke. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van een traditionele trap uit natuursteen. Bij vragen of voor een offerte op maat neemt u contact met ons op via +32 (0) 477/40 54 63, via info@natuursteendeschrijver.be of door het contactformulier in te vullen.